Sıkıştığı otomobilde nişanlısını arayarak yardım istedi

Kartal’da, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Hurdaya dönen...

Kartal’da, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Hurdaya dönen otomobillerden birinde sıkışan bayan sürücü, nişanlısını arayarak yardım istedi. Sürücü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Kartal sahili Turgut Özal Bulvarı’nda meydana gelen kazada, Pendik istikametinden Maltepe yönüne doğru seyreden Aydın İlimdar’ın kullandığı 34 GY 8603 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak Maltepe yönünden gelen ve ışıklardan Kartal yönüne doğru dönmekte olan Gizem Tunacan’ın kullandığı 34 HE 6064 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonrasında Gizem Tunacan’ın içinde bulunduğu otomobil devrilirken, trafik ışıklarını taşıyan direk de yıkıldı. Her iki sürücünün yaralandığı kazada da Gizem Tunacan hurdaya dönen otomobilin içinde sıkıştı. Adem İlimdar kısa sürede gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken olay yerine gelen itfaiye ekipleri de sıkışan Tunacan’ın kurtarılması için çalışmalara başladı.
Bu arada, devrilen otomobilden çıkmayı başaramayan Gizem Tunacan, itfaiye ekipleri kendisini kurtarmaya çalışırken cep telefonuyla nişanlısı Ahmet Hamdi Özer’i aradı. Kısa süre içinde kaza yerine gelen Ahmet Hamdi Özer, otomobil içerisinde sıkışan nişanlısının yanına gitmek istediği sırada güvenlik önlemi alan polis ekiplerinin engeli ile karşılaştı. Otomobilden yere sızan kırmızı renkli hidrolik yağını yaralanan nişanlısının kanı zanneden Özer, polis ekiplerinin durumu yere yayılan malzemenin yağ olduğunu söyleyince sakinleşti. İtfaiyenin yaklaşık yarım saat süren çalışması sonucu devrilen otomobilden çıkarılan Gizem Tunacan da, ambulansla Kartar Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Tek yönlü olarak trafiğe kapanan yol, kaza yapan otomobillerin çekiciler ile olay erinden kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz