Silahının kazayla ateş alması sonucu hayatını kaybeden avcı, toprağa verildi

Trabzon’un Tonya İlçesi’nde dün arkadaşları ile domuz avına çıkan ve kafasına isabet eden kurşunla vurulan...

Trabzon’un Tonya İlçesi’nde dün arkadaşları ile domuz avına çıkan ve kafasına isabet eden kurşunla vurulan Mustafa Kemal Kurt, (32) ambulans helikopterle kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kurt’un cenazesi bugün Ali İbni Ömer Tonya Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tonya İlçesi’ ne bağlı Yeni Mahallesi’ nde aile kabristanlığına gözyaşları arasında toprağa verildi.

Av meraklısı olduğu belirtilen Mustafa Kemal Kurt dün arkadaşları ile domuz avlamak için Tonya ilçesine bağlı Kadıralak Yaylası'na gitti. Kurt'un domuz avı sonrası dinlenirken tüfeğini dayadığı bir yerden alırken silahın kazayla ateş alması sonucu vurulduğunu iddia ediliyor. Karın yolları kapatması ile olay yerine 112 Acil Servis Ambulansları yaylaya ulaşamayınca yaralının imdadına Ambulans Helikopter yetişti. Ambulans Helikopter ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Kemal Kurt, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Reklam
Reklam

Cenazeye, Tonya Kaymakamı Şenol Turan, Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci, İskenderli Belediye Başkanı Ahmet Aktaş, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Refik Yıldız, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: