Silahla Oynarken Kardeşini Öldürdü, Babasını Da Yaraladı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde meydana gelen olayda babasının silahı ile oynayan A.D., yanlışlıkla 12 yaşındaki kız...

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde meydana gelen olayda babasının silahı ile oynayan A.D., yanlışlıkla 12 yaşındaki kız kardeşinin ölümüne sebep olurken babasını da yaraladı.

Olay bugün saat 10:00 sıralarında Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar beledisi Budaklı mahallesinde meydana geldi. A.D., Babasının kaleşnikof marka silahı ile oynarken silahın yanlışlıkla ateş alması sonucu evde bulunan 12 yaşındaki Ceylan Dilmaç ile babası Hasan Dilmaç’ı yaraladı. Komşuların haber vermesi üzerine eve gelen sağlık ekipleri Ceylan Dilmaç’ı önce Adilcevaz’a, buradan da Bitlis Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ceylan Dilmaç, ağır yaralı olarak getirildiği Bitlis Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba Hasan Dilmaç ise Adilcevaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay ile ilgili olarak jandarma soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: