Silahla şaka, ölüm getirdi

Bartın'da, bir eğlence mekanında çalışan Erkan Akar, silahla şakalaştığı mesai arkadaşı Şifanur Avcı'nın ölümüne neden oldu.

Bartın'da, bir eğlence mekanında çalışan Erkan Akar, silahla şakalaştığı mesai arkadaşı20 yaşındaki Şifanur Avcı'nın ölümüne neden oldu.

Karakaş Caddesi'ndeki bir eğlence mekanında çalışan Erkan Akar, mesai arkadaşı Şifanur Avcı ile şakalaşmaya başladı. Bu sırada Erkan Akar, yanındaki silahı çekip Avcı'nın başına dayadı. Ancak silah ateş aldı. Başının sol tarafına kurşun isabet eden Avcı, olay yerinde yaşamını yitirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Erkan Akar'ı gözaltına aldı. Eğelnce mekanlarının diğer çalışanları da ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Reklam
Reklam

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Şifanur Avcı'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz