Silahlı Gaspçı Yakalandı

Gaziantep’te vatandaşları silah zoruyla gasp eden bir kişi, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri...

Gaziantep’te vatandaşları silah zoruyla gasp eden bir kişi, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, daha önce de çeşitli suçlardan sabıkası bulunan Zafer İ. (19), geçtiğimiz gün Dumlupınar Mahallesi’nde mahallenin adını taşıyan parkta oturan bir kişiyi silah zoruyla tehdit edip gasp etti. Silahla tehdit ettiği kişinin cüzdanını ve cep telefonunu gasp eden Hatay'ın Kırıkhan ilçe nüfusuna kayıtlı Zafer İ., daha sonra kayıplara karıştı. Verilen eşgale yönelik çalışma yapan Gasp Büro Amirliği ekipleri Zafer İ.’yi yakalarken, zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: