Silahlı Kavgada Yaralananlar, Yoldan Geçen Vatandaşlarmış

Güngören’de dün gece iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada yaralanan 5 kişinin yoldan geçen vatandaşlar...

Güngören’de dün gece iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada yaralanan 5 kişinin yoldan geçen vatandaşlar olduğu öğrenildi. Olayı gerçekleştiren kişilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması çalışmaları sürüyor.

Güngören Menderes Caddesi’nde saat 21.30 sıralarında meydana gelen olayda iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple silahlı çatışma çıktı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre trafiğe kapalı olan caddenin kalabalık olduğu bir saatte meydana gelen olay sırasında, iki grup üyeleri silahlarını çekerek birbirlerine ateş etmeye başladı.

Reklam
Reklam

Seken kurşunlar yoldan geçmekte olan kavgayla ilgisiz Gönül Aydemir(60), Bayram Osmanson(27), Feyyaz Demirel (79), Devrim Kula (33) ile Meryem Mert’in (34) çeşitli yerlerinden yaralanmasına neden oldu.

Yaralılar çevreden yetişenler tarafından kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı. Olayı gerçekleştirilen tarafların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması amacıyla polis ekiplerince başlatılan soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: