Silahlı Kavgaya Karışanlar Adliye'de

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, dün meydana gelen silahlı kavga olayında yaralanan kişi sayısı 4'e yükselirken, 3...

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, dün meydana gelen silahlı kavga olayında yaralanan kişi sayısı 4'e yükselirken, 3 zanlı adliyeye sevk edildi.

Beyşehir'e bağlı Karaali beldesinde dün yaşanan olayda, traktör üzerinden silahla ateş edilmesi sonucu hayvan otlatmakta olan 1 kişi ile bahçede çalışan 1 genç vücutlarına isabet eden kurşunlar nedeniyle yaralanmıştı. Olayın ardından hastanede tedavi altına alınan Mevlüt E. (67) yapılan tedavisinin ardından taburcu olmuş, elinden yaranan ve parmağında kırık tespit edilen M.E. (17) ise Konya'ya sevk edilmişti.

Reklam
Reklam

Yaşanan olay sonucu 2 kişinin daha yaralandığı ortaya çıktı. Traktör üzerinden ateş edilmesi üzerine, karşı taraftan av tüfeğiyle karşılık verilmesi sonucu İ.I. ile A.I.'nın da yaralandığı, olayın ardından firar eden şüphelilerin daha sonra Jandarma tarafından gözaltına alınarak getirildikleri Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi. Yaşanan silahlı kavganın, Beyşehir ilçe merkezinde kısa bir süre önce yaşanan başka bir kavga nedeniyle taraflar arasında başlayan gerilim sonucu meydana geldiği öğrenildi.

Jandarma ekipleri, Karaali beldesinde yeniden bir silahlı kavga olayı yaşanmaması için güvenlik önlemlerini artırırken, şüpheliler İ.I., A.I. ve karşı taraftan gözaltına alınan S.E. Beyşehir Adliyesi'ne sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: