Silahlı Saldırgan Tutuklandı

Hakan ÇELİKBAŞ / SAMSUN, (DHA ) - SAMSUN'da tüfekle ateş ederek 51 yaşındaki Bedriye Vural'ı yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan ve

Hakan ÇELİKBAŞ / SAMSUN, (DHA ) - SAMSUN'da tüfekle ateş ederek 51 yaşındaki Bedriye Vural'ı yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen 21 yaşındaki Özgür Kürşat Keskin tutuklandı.
Olay dün Canik İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre motosikletle bir büfenin önüne gelen Özgür Kürşat Keskin, tüfekle büfeye ateş edip kaçtı. Saldırıda büfe sahibinin eşi Bedriye Vural sağ kulak, sağ kol ve belinden saçmalarla yaralandı. Yaralı kadın ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Buradaki tedavisinin ardından da taburcu edildi.
Soruşturma başlatan polis, çevredeki ev ve işyerlerinin güvenlik kamerası görüntüsündenbelirlediği saldırgan Özgür Kürşat Keskin'i alayıp gözaltına aldı. Şüpheli polise verdiği ifadesinde suçlamayı kabul etmedi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Özgür Kürşat Keskin savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: