Silahlı Saldırganlar Polisten Kaçamadı

Gaziantep’te iki ayrı mahallede 8 araca silahla ateş açarak hasar veren 3 kişi, polisin ısrarlı...

Gaziantep’te iki ayrı mahallede 8 araca silahla ateş açarak hasar veren 3 kişi, polisin ısrarlı takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Nurtepe Mahallesi’nde iki vatandaşın aracına zarar veren 3 şahıs, daha sonra Aydıntepe Mahallesi Katip Hoca Caddesi üzerinde başka bir vatandaşın aracına silahla ateş açarak zarar verdi. Tekrar Nurtepe Mahallesi’ne dönen şahıslar, 5 ayrı araca daha hasar verdi. Silah sesleri üzerine bölgede bulunan polis ekipleri şüphelileri yakalamak için mahalleyi ablukaya aldı. Şahısların yerini tespit eden polis, kovalamaca sonucu 3 zanlıyı da yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların elinde bulunan av tüfeğine el koyan polis, yaptığı üst aramasında 1 adet tabanca ve 1 adet bıçak ele geçirdi. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada ise 1 adet kırma av tüfeği ve 2 adet sallama olarak tabir edilen bıçak ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan 2 zanlı adliyeye sevk edilirken, askerden hava değişimine geldiği öğrenilen zanlı ise Merkez Komutanlığı’na teslim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: