Silahlı saldırı zanlısı tutuklandı

Kütahya'da çeşitli suçlardan aranan ve en son bir kişiye silahlı saldırı düzenlediği iddiası ile gözaltına...

Kütahya'da çeşitli suçlardan aranan ve en son bir kişiye silahlı saldırı düzenlediği iddiası ile gözaltına alınan zanlı, tutuklandı.
Polis, 5 Ekim'de, Sultanbağı Mahallesi Gediz Caddesi'nde bir süre takip ettikten sonra Özer Aykut'un, otomobiline açılan ateş açması sonucu yaralanmasının ardından kaçan zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Olaya karıştığı ileri sürülen Serkan A. ve Emre S, olaydan hemen sonra kaçtıkları aracın Kütahya-Gediz karayolunda arızalanması üzerine jandarma ekiplerince yakalanırken, adliyeye sevk edilen bu kişilerden Emre S. mahkemece tutuklandı, Serkan A. ise serbest bırakıldımıştı.
Polis, olayın asıl faili olduğu iddiasıyla aranan Soner Kaygısız'ın (28), Zafertepe Mahallesi'nde bir arkadaşının evine girdiğini tespit etti. Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararı doğrultusunda eve giren ekipler, Kaygısız'ı girdiği evin tuvaletinde gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Kaygısız, "Mala Zarar Verme" suçundan berrat ederken, 'Adam öldürmeye tam teşebbüs' suçundan mahkemece tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz