Sıla'nın dedesi Başbakanlıkta

ANKARA (İHA) - Bolu'da anne ve babası tarafından darp edilmesinin ardından devlet tarafından ailesinden alınarak çocuk yuvasına gönderilen 3.5 yaşındaki Sıla'nın dedesi, küçük kızı alabilmek için harekete geçti.

Sabah saatlerinde Başbakanlık Merkez bina önüne gelen Sıla'nın dedesi Mustafa Alakas, torununun yaşadığı olayın kendilerini çok üzdüğünü, Sıla'nın yuvada kalmasını istemediklerini ve aile ortamında yetişmesi için de kendilerinin almak istediğini söyledi. Dede Alakas, Sıla'ya 3 yaşına kadar kendilerinin baktığını belirterek, "Ben bu çocuğu alacağım. Almak için de her türlü yola başvuracağım. Torunuma zaten 3 yaşına kadar biz baktık. Mahkemeye başvuracağım" dedi. Gazetecilere yaptığı açıklamanın bitmesinin ardından Dede Alakas, Başbakanlık girişinde bulunan Güvenlik Şube ekipleri tarafından göz altına alınarak danışma kulübesine götürüldü.
Sıla, annesi Çiğdem ve babası Mustafa Alakas tarafından feci şekilde dövülerek hastanelik edildikten sonra, bir süre Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde tedavi altında tutulmuştu. Küçük kız, iyileşmesinin ardından ise Adapazarı'nda bulunan Dostluk Çocuk Yuvası'na gönderildi.

Reklam
Reklam