Silifke FEM, öğrencilerini YGS’ye hazırlıyor

Mersin’in Silifke FEM Dershanesi, YGS'ye girecek öğrencilerine 'YGS’den Önceki Son 30 Gün' adlı motivasyon programı...

Mersin’in Silifke FEM Dershanesi, YGS'ye girecek öğrencilerine 'YGS’den Önceki Son 30 Gün' adlı motivasyon programı düzenledi.

Belediye Kültür Merkezi'nde Atatürk ve şehitler adına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan programda, dershane öğrencilerinin sergilediği müzik gösterileri etkinliğe renk kattı. Etkinlikte, 60 öğrenciye çekilişle sürpriz hediyeler verildi.

Programın açılış konuşmasını yapan FEM Dershanesi Müdürü Şeref Karakaş, bir milletin geleceğine güvenle bakabilmesinin ancak dinamik, ilim ve bilim aşığı, üreten, yaşadığı çağa göre kendini güncelleyen yetişmiş bir gençlik ile olacağını söyledi. Karakaş, FEM Dershanesi olarak bu prensipleri kendilerine misyon edindiklerini ifade etti. Karakaş, öğrencilere YGS ile ilgili uyarı ve tavsiyelerde bulundu. FEM Dershaneleri Rehberlik Servisi Uzmanı Yahya Gökmen de sinevizyon eşliğinde öğrencilere YGS'de başarılı olmanın yollarını anlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz