Silifke Nakliyeciler Ve Motorlu TaşıyıcılarKooperatifi Olağan Genel Kurulu

Silifke Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Silifke Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Kamyon Garajı ve Sosyal Tesisleri binasında yapılan ve saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulun divan başkanlığını Şoförler Odası Başkanı Ayhan Koçak, Divan Başkan Yardımcılığını Aydın Koçak ve katip üyeliği ise Ali İhsan Kocaer yaptı.

Mevcut Başkan Ali Doğan'ın tek listesiyle yapılan seçimlerde yönetim kurulu üyeliğine Faruk Evcil, İsmail Karataş, Ahmet Ünal ve Musa Cört seçildi.

Reklam
Reklam

Doğan, yaptığı konuşmada, kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür etti. Kamyoncuların verdiği güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmadığını ve bundan sonra da çıkarmayacağını ifade eden Doğan, "Bugün birlik ve beraberliğimizi yine gösterdik. Bana ve ekibime vermiş olduğunuz güveni boşa çıkarmayacağız. Türkiye genelinde birçok nakliye firması ve kooperatif küçülüp yok olurken bizim kooperatifimiz büyüyerek yoluna devam ediyor" dedi.

Muhabir: Hüseyin Haskan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: