Silifke'de Eşekten Düşen Yaşlı Adama Sağlık Müdürü Müdahale Etti

Silifke ilçesinde eşekten düşerek başından yaralanan yaşlı adama ilçe sağlık müdürü müdahale etti.

Silifke ilçesinde eşekten düşerek başından yaralanan yaşlı adama ilçe sağlık müdürü müdahale etti.

Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar'ın gezilerine eşlik eden İlçe Sağlık Müdürü Yüksel Eren, Kavak köyüne giderken yol kenarında yüzü kan içinde olan Süleyman Seriner'i (74) görünce aracını durdurdu.

Eşekten düştüğünü söyleyen Seriner'e ilk müdahaleyi yapan Eren, Seriner'i aracına alarak evine götürdü.

Eren, daha sonra evine götürerek giysilerini değiştiren yaşlı adamı Silifke Devlet Hastanesi'ne kendi aracıyla taşıdı.

Reklam
Reklam

Eren, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaralılara yardım etmenin sadece doktorların değil, herkesin görevi olduğunu söyledi.

Eşekten düşerek yaralanan Seriner'in durumunun kötü olmadığını, bu nedenle de 112 Acil Servis ekiplerini çağırma ihtiyacı duymadığını anlatan Eren, "Çünkü ambulans gelene kadar biz aracımızla Silifke Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirdik. Yaralı ayakta olduğu halde kafasında yara izi vardı ve kanama yapmıştı. Olası kötü olayların yaşanmaması için filminin çekilmesi gerekiyordu. Yaralıya ilk müdahaleyi yapıp, Silifke Devlet Hastanesi'ne getirdim" dedi.

Muhabir: Hüseyin Haskan / Veli Gürgah / Volkan Kaşık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: