Silifke'de Güzellik Yarışmasının Ön Elemeleri Yapıldı

Bu yıl 39.'su kutlanacak olan Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında yer alan güzellik yarışmasının...

Bu yıl 39.'su kutlanacak olan Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında yer alan güzellik yarışmasının ön elemeleri Kültür Merkezinde yapıldı.

Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan'ın katılımıyla, Kültür Merkezinde gerçekleştirilen güzellik yarışmasının ön elemelerine 22 aday katıldı.

Jüri üyelerine kendilerini tanıtan adaylar, kıyafetleriyle de beğeni topladılar. 22 yarışmacı adaya cesaretlerinden ve kendilerine olan öz güvenlerinden ötürü katılım belgeleri verildi.

Belgelerini Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan'ın elinden alan güzeller, Kültür Haftası kapsamında yapılacak olan güzellik yarışmasının düzenlenmesini sağlayan Silifke Belediyesine teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Elemelerin ardından açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, "Silifkeli kızlarımızın hepsi birbirinden güzel. 39.'su düzenlenecek olan Uluslar arası Silifke Kültür Haftasında bu güzellerimiz arasından bakalım hangileri dereceye girecek. Jüri üyelerimiz bu güzeller arasından birinci, ikinci ve üçüncüyü seçerken zorlanacaklardır. Yapılacak olan güzellik yarışması sonrasında Birinci güzel 1000 TL, ikinci güzel 800 TL, üçüncü güzel 600 TL, Sempati güzelimiz ise 400 TL ile ödüllendirilecektir. Bugün ön elemesini yaptığımız güzellik yarışmasının 23 Mayıs 2012 saat 20.30'da Halk Eğitim Merkezi önünde finali gerçekleştirilecektir. Katılan bütün yarışmacılarımıza başarılar diliyor, emeği geçen Jüri üyelerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: