Silifke'de Öğrenciler Yararına Açılan Kermese Yoğun Ilgi

Mersin’in Silifke ilçesinde Gazi Mahallesi Sosyal Hizmetler ve Öğrencilere Yardım Derneği Hatice Hanım Kız Yurdu’nda...

Mersin’in Silifke ilçesinde Gazi Mahallesi Sosyal Hizmetler ve Öğrencilere Yardım Derneği Hatice Hanım Kız Yurdu’nda kalan öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Göksu Otel yanında açık kalacak kermeste açılan stantlarda gıda maddelerinden giyime, el dokumalarından gümüş takı malzemelerine kadar değişik ürünler satışa sunuluyor.
Kermesin ilk günü Silifke halkının yoğun katılımıyla açılış gerçekleştirildi. Açılış öncesi kesilecek olan kurban açık artırmaya çıkarıldı. Kurban edilen koyunu İşadamı Fatih Özer tarafından 4 bin TL’ye alındı. Dualar eşliğinde kesilen kurbanın ardından açılışı yapılan kermesin kurdelesini Kaymakam Fatih Damatlar, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, İlçe Müftüsü Bekir Kaplan ve Dernek Başkanı Mehmet Ali Özer kesti.

Reklam
Reklam

Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, vatandaşların yardım çabasını görmekten mutlu olduklarını, düzenlenen kermesin kız öğrencilerin okuması için yapıldığını aktardı. On gün boyunca açık olan kermeste yöresel yiyecekler, sıkma börek, özel sipariş yufka yapımı, içki köfte, kardan yapılan karsambaç, deve etinden yapılan dönerler ve çeşitli el yapımı ve yöresel tatlılar gelen vatandaşlara sunuluyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: