Silifke’de Öğrencilere Trafik Eğitimi

MERSİN (AA) - Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü, "Çocuklar İçin Trafik Eğitimi-Trafik Dedektifleri Projesi" kapsamında Atatürk Ortaokulu'nda öğrencilere eğitim verdi. 

MERSİN - Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü, "Çocuklar İçin Trafik Eğitimi-Trafik Dedektifleri Projesi" kapsamında Atatürk Ortaokulu'nda öğrencilere eğitim verdi. Silifke Trafik Tescil ve Denetleme Şube Amirliği trafik polisi Levent Üstündağ ve Mehmet Kızılet tarafından okul konferans salonunda verilen eğitimde, yolun karşısına geçerken nasıl davranılması ve trafik kuralları hakkında bilgiler görsel ve uygulamalı olarak öğrencilere anlatıldı. Projenin amacının trafik kazalarının en aza indirilmesi, kayıpların ve yitirilen hayatların önüne geçilebilmesi olduğunu ifade eden Üstündağ, Yarının bireylerini şimdiden yetiştirerek, onların yetiştireceği nesillere de altyapı oluşturulması kapsamında projenin önemli olduğunu dile getirdi. İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Biçer de, eğitimin Silifke genelinde tüm okullarda her yaştan öğrenciye verileceğini ve çocukların trafik konusunda bilinçlendirileceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz