Silifke'de 'Parlayan Gençler'e Emniyetten Karne Hediyesi

Mersin’in Silifke ilçesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin organizesiyle 510 öğrenciye forma, ayakkabı ve tişört...

Mersin’in Silifke ilçesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin organizesiyle 510 öğrenciye forma, ayakkabı ve tişört dağıtıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün projesine destek veren Silifke Kızılay Şube Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce belirlenen 37 okuldan 510 öğrenciye kıyafet hediye edildi.

Kabasakallı İlköğretim Okulu’nda öğrencilere hediyelerini Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, İlçe Milli Eğitimi Müdürü Şerafettin Çiftçi, Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hakan Sayılan ve okul müdürleri verdi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürü İmişçi, “Parlayan Gençler projesi kapsamında başarılı ve ihtiyaç sahibi 510 öğrenciye kıyafet yardımında bulunduk. Bu elbiseler aynı zamanda öğrencilerimize bir karne hediyesi de oldu. Ne mutlu bizlere ki, onların sevinçlerine ortak olduk.” dedi.

Sosyal sorumluluk çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydeden İmişçi, kurumların da yardımıyla derslerinde başarılı ve bir o kadarda yardıma ihtiyacı olan ‘Parlayan Gençler’i tespit ettiklerini aktardı. Onları okulların son gününde bir nevi olsun ödüllendirmek, karne hediyesi olarak vermek istediklerini dile getiren İmişçi, “Çocuklarımıza birçok kıyafet çeşidinden oluşan hediyelerini takdim ettik. Tatile girecek öğrencilerimiz yaz aylarında giyebilecekleri kıyafetleri umarım beğenirler. Bu çalışmada emeği geçen tüm kurumlarımızı ve bize büyük destek veren LC Waikiki firmasına da şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: