Silifke'de Sıla Konseri

Silifke'de bu yıl 39'uncusu gerçekleştirilen Uluslararası Silifke Kültür Haftası'nın ilk gününde Sıla, sahne aldı.

Silifke'de bu yıl 39'uncusu gerçekleştirilen Uluslararası Silifke Kültür Haftası'nın ilk gününde Sıla, sahne aldı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binası önünde kurulan sahnede konserler ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Konserler dizisinin ilk gününde sahne alan Sıla yaklaşık 2 saat sahnede kalarak, söylediği şarkılarla alanı dolduran binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

Sanatçıya konser arasında Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar tarafından günün anısına teşekkür belgesi, tahta kaşıktan yapılmış plaket ve çiçek verildi. Sanatçı ise, Kaymakam Damatlar'a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Kendisini davet eden Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel'e teşekkür eden Sıla, Silifke'de binlerce hayranı karşısında konser vermekten dolayı mutlu olduğunu, bu günü hiçbir zaman unutmayacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: