Silifke’deki Gülnarlılardan Dayanışma Ve Kaynaşma Gecesi

Silifke Gülnarlılar Tanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma gecesi düzenlendi.Trak Düğün...

Silifke Gülnarlılar Tanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma gecesi düzenlendi.

Trak Düğün Salonunda, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan dayanışma gecesinin açılış konuşmasını Silifke Gülnarlılar Tanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı M. Nuri Öz yaptı. Şu anda mevcut 58 üyeleri bulunduğunu belirterek, "Bugün burada toplanma amacımız ise Gülnarlıları bir araya getirerek, hem tanışma hem de dayanışma etkinliğini gerçekleştirmektir. Bununla birlikte Aralık ayı içerisinde 8’inci Genel Kurulumuz yapılacaktır. Bu genel kurulumuza da herkes davetlidir” dedi.

Reklam
Reklam

Silifke-Taşucu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Ömer Tol, Gülnar’ın tarihi ve Gülnar Hatun’la ilgili çalışmalarını slayt gösterisi eşliğinde geceye katılan davetlilere anlattı. Etkinlik kapsamında Silifke Belediyesi Folklor ekibi de bir gösteri sundu.

Silifke Gülnarlılar Dayanışma, Tanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen gecenin kapanışı ise etkinliğin düzenlenmesinde maddi ve manevi emeği geçenlere teşekkür belgelerinin verilmesiyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: