Silifke‘nin En Temiz Okulu Seçildi

Mersin’in Silifke ilçesinde, ‘evimiz tertemiz’ projesi kapsamında düzenlenen ‘en temiz okul’ yarışmasını Gazipaşa İlkokulu kazandı....

Mersin’in Silifke ilçesinde, ‘evimiz tertemiz’ projesi kapsamında düzenlenen ‘en temiz okul’ yarışmasını Gazipaşa İlkokulu kazandı.

Temizlik haftası nedeniyle düzenlenen en temiz okul, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi. Gazipaşa İlkokulu’nda yapılan törende şiir dalında Cemal Kirişçi İmam Hatip Ortaokulu’ndan Merve Nur Tatlıca, Taşucu Seyfettin Tatoğlu Ortaokulu’ndan Gülsüm Saraç ve Özel Yıldırımhan Burak Ortaokulu’ndan Alper Kağan Ateş dereceye girdi.
Kompozisyon yarışmasında ise Taşucu Seyfettin Tatoğlu Ortaokulu’ndan Begüm Aygün ve Ayşe Yapalak, Şehit Ragıp Köse Ortaokulu’ndan Kübra Küpeli ödül almaya hak kazandı.

Reklam
Reklam

En temiz okul yarışmasında birinciliği Gazipaşa İlkokulu, ikinciliği Özel Uğur Koleji, üçüncülüğü ise Özel Yıldırımhan Burak İlkokulu elde etti.

En temiz okul seçilen Gazipaşa İlkokulu’na birincilik unvanını belirten pano, Belediye Başkanı Ali Öngel tarafından okul müdürü Ali Ünal’a teslim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz