Silivri'de Biber Gazlı Müdahale

Ergenekon Davası'nın görüldüğü Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ne gelen bazı gruplar ile jandarma arasında arbede...

Ergenekon Davası'nın görüldüğü Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ne gelen bazı gruplar ile jandarma arasında arbede çıktı. Jandarmanın çektiği tel örgüleri deviren gruba tazyikli su, biber gazı ve copla müdahale edildi.

Silivri Cezaevi önünde toplanan kalabalık ile jandarma arasında zaman zaman gerginlik yaşanıyor. Cezaevi çevresinde geniş güvenlik önlemi alan jandarma, grupların cezaevi önüne girişine izin vermiyor. Kalabalık arasındaki bazı gruplar, jandarmanın çektiği tel örgüleri devirince gruba müdahale edildi. Jandarma ekipleri, grubu tazyikli su sıkarak ve biber gazı kullanarak dağıtmaya çalıştı. Tazyikli suyun şiddetiyle gruptan bazılarının yere düştüğü görüldü. Müdahale sırasında cop da kullanan jandarma ekipleri, grubu uzaklaştırdı.

Reklam
Reklam

Öte yandan, müdahale sırasında gazdan etkilenen bir gazeteciye ambulansta müdahale edildi. Silivri Cezaevi önündeki gerginlik sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: