Silopi Lisesi Futbol Takımının Başarısı

ŞIRNAK (A.A) - Silopi Kaymakamı Suat Demirci, Şırnak'ta düzenlenen futbol turnuvasında il birincisi olan Silopi Lisesi futbol takımını kabul etti.

ŞIRNAK (A.A) - Silopi Kaymakamı Suat Demirci, Şırnak'ta düzenlenen futbol turnuvasında il birincisi olan Silopi Lisesi futbol takımını kabul etti.

Kaymakam Demirci, ziyarette yaptığı konuşmada, öğrencilere her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.

İlçede birçok gizli yeteneğinin olduğunu, bunları keşfetmek için çalışmalar yapılabileceğini kaydeden Demirci, "Silopi Lisesi'nin birinci olması bizleri çok sevindirdi. Şanlıurfa'da yapılacak olan maçlarda da başarılı olacaklarına inanıyorum. Bu konuda biz de elimizden gelen bütün imkanları kullanacağız. Takıma başarılar diliyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Silopi Lisesi Müdürü Hasan Aşlığ ise artık önlerinde bölge finallerinin bulunduğunu, takımın beden öğretmeni Murat Bilen tarafından 12 Ocak'ta Şanlıurfa'da yapılacak bölge finallerine hazırlanacağını bildirdi.

Amaçlarının bölge birincisi olmak olduğunu kaydeden Aşlığ, Antalya'da yapılacak olan Türkiye finallerine katılmayı istediklerini, bu konuda takıma güvendiklerini belirtti.

Muhabir: Mehmet Demirhan / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz