Silopi Şampiyonları Ödüllerini Aldı

Silopi Belediyesi tarafından düzenlenen halı saha turnuvasında Express Şırnakspor takımı birinci oldu. Şırnak’ın Silopi Belediyesi...

Silopi Belediyesi tarafından düzenlenen halı saha turnuvasında Express Şırnakspor takımı birinci oldu.

Şırnak’ın Silopi Belediyesi tarafından düzenlenen halı saha turnuvasında Express Şırnakspor takımı birinci olarak kupayı almaya hak kazandı. Silopi Bilen Halı Saha'da yapılan final maçını Silopi Belediye Başkanı Hüsnü Yıldırım, Silopi Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Atız, Silopi Belediyesi meclis üyeleri ve yüzlerce futbolsever izledi.

Silopi Belediyesi’nin düzenlediği halı saha futbol turnuvası final maçında rakibini yenerek şampiyon olan Express Şırnakspor'un bütün futbolcuları kupa ve madalyanın yanı sıra birer dizüstü bilgisayar kazandı. Turnuvada 2. olan Botan Gençlikspor futbolcularına birer çeyrek altın verildi. 3. olan Dorukluspor futbolcularına ise kupa ve madalyanın yanı sıra birer takım eşofman verildi. Oynanan final maçı ardından turnuva üçüncüsü Doruklu spora kupasını Silopi belediye meclis üyesi Emin Arpa, 2. olan Botan Gençlikspor'un futbolcularına ise 2.’lik kupasını Silopi belediye başkan yardımcısı Selahattin Atız verdi. Silopi Belediyesi’nin düzenlediği hala saha futbol turnuvasında Şampiyon olan Expres Şırnakspor'un futbolcularına kupasını ve bilgisayarlarını Silopi Belediye Başkan Hüsnü Yıldırım takdin etti.

Reklam
Reklam

Turnuvaya katılan ve dereceye giren takımlara kupaları ve hediyelerin verilmesi ardından futbolcularla birlikte bir açıklama yapan Silopi Belediye Başkanı Hüsnü Yıldırım, “Silopi belediyesi olarak, bu turnuvayı düzenlememizin amacı gençler arasında barış, kardeşlik ve dostluk köprüsünü daha da perçinleştirmekti. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte böyle bir turnuvaya imza atmanın onuru içindeyiz. Her şeyin en iyisine layık gençlerimize ne yapsak azdır.” dedi.

Futbolculardan Hüseyin Güven de turnuvaya başından beri güvendiklerini ve sonunda şampiyon olduklarını ve ödüllerini aldıkalrı için evinçli olduklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: