Silopi TSO temsilciliği yeni idari binasına kavuştu

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Silopi Temsilciliği yeni idari binasına kavuştu. Konu hakkında...

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Silopi Temsilciliği yeni idari binasına kavuştu.
Konu hakkında açıklamada bulunan Şırnak TSO Başkanı Osman Geliş, Habur Sınır Kapısı’nın Silopi ilçesi yakınlarında bulunması ve ilçeye gelen ticari heyete hizmet verecek güzel ve modern bir binanın yapılmasına daha önce karar verdiklerini ve binayı hizmete geçirdiklerini söyledi. Geliş, “Silopi ilçemizde bulunan temsilciliğimize bina yapmamızın yanında bu binanın daha modern daha kullanışlı ve kaliteli hizmet ve ticari heyetleri karşılayacak, ağırlayacak standartlardadır.” dedi.
Bu hizmetin kendileri için sosyal bir sorumluluk olduğunu ifade eden Geliş, “Binamız dışarıdan gelen yatırımcı arkadaşlar için de fiziki önem taşıyacaktır. Üyelerimize en güzel hizmeti vermek bizim için bir görevdir.” dedi.
Geliş, şunları söyledi: “Şırnak Valiliği, Silopi Kaymakamlığı ve Silopi Belediyesi olmak üzere emeği geçen ve bizleri yapımında yalnız bırakmayan TSO meclis üyelerimiz ve ilimiz iş adamalarına oda meclisim adına teşekkür ederim. Binamız üyelerimize hayırlı olsun.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz