Silopi'de Askeri Aracın Devrilmesi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan piyade er Adnan Öztürk'ün cenazesi Gaziantep'te toprağa verildi.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan piyade er Adnan Öztürk'ün cenazesi Gaziantep'te toprağa verildi.

Şehit Öztürk'ün cenazesi, Diyarbakır'daki törenin ardından Gaziantep'e getirildi.

Öztürk için Ulu Cami'de tören düzenlendi.

Törene şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gaziantep Valisi Erdal Ata, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, İl Jandarma Komutanı Adnan Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, askeri ve idari erkan ile vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anne Fatma Öztürk, tören boyunca oğlu için ağıt yaktı. Gaziantep Valisi Erdal Ata ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, şehidin kardeşi Kemal Öztürk'e başsağlığı diledi.

Öztürk'ün cenazesi, İl Müftüsü Ahmet Bulut tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından top arabasına konularak cenaze arabasına kadar götürüldü. Cenaze, Yeşilkent Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verildi.

Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: