Silopi'de Sokağı, Rengarenk Şemsiyelerle Kapattılar

Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ Silopi Belediyesi, aşırı sıcaklarda gölgelendirmek ve yeni bir görünüme kavuşturmak için Sanat Sokağı'nın üzerini rengarenk şemsiyelerle kapattı.

Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ Silopi Belediyesi, aşırı sıcaklarda gölgelendirmek ve yeni bir görünüme kavuşturmak için Sanat Sokağı'nın üzerini rengarenk şemsiyelerle kapattı. Silopi Belediye Başkan Yardımcısı Rana Şavluk, 7 bin 500 lira harcanarak alınan şemsiyelerin özel bir teknikle sokağın üst kısmını kapatacak şekilde yerleştirildiğini belirterek, "Belediye hizmetleri şehrin her alanında devam ediyor. Şemsiyeli sokak projemiz Şırnak’ta bir ilk aynı zamanda. Vatandaşlar için hem gölgelik oluşturuyor, hem de şehrin manzarasına ayrı bir güzellik katıyor. Amacımız yeşil bir Silopi oluşturmaktır. Bunun için şehrin her tarafında fidan dikimlerimiz devam ediyor. Ayrıca ilçede önümüzdeki sene Silopi’ye 3 aile parkı daha kazandıracağız, bunun için projeler kabul edildi ve şu anda ihale aşamasına geldi. Ayrıca alt ve üst yapım çalışmalarımız aralıksız bir şekilde sürüyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: