Silopi’den Sincan’a Kardeş Okul Hediyesi

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Eğitim ve Sevgi Derneği (TESED) ile ortaklaşa yürütülen...

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Eğitim ve Sevgi Derneği (TESED) ile ortaklaşa yürütülen Kardeş Okul Projesi kapsamında, Sincan Şehit Emrah Yiğit Anaokulu ve Şırnak Silopi Şehit Teğmen Şenol Kamış Anaokulu arasında karşılıklı yardımlaşma etkinlikleri sürüyor.

Kardeş Okul Projesi kapsamında Şırnak Silopi ilçesindeki öğrenciler Sincan'daki Şehit Emrah Yiğit öğrencilerine çeşitli hediyeler gönderdi. Hediyeler arasında öğrencilerin kendi yazdıkları mektuplar da bulunuyor. Anaokulu öğrencileri gönderilen hediyeler ve mektupları aldıktan sonra çok mutlu olduklarını ifade etti. Paylaşmanın ve kardeşlik duygularının ön planda tutulduğu proje kapsamında yardımlaşmanın önemi vurgulandı.

Reklam
Reklam

Kadeş okul projesi kapsamında Şırnak Silopi Şehit Teğmen Şenol Kamış Anaokulu öğrencilerinin Sincan Şehit Emrah Yiğit öğrencilerine gönderdikleri hediye dağıtım programına Kaymakam Ufuk Seçilmiş ve eşi Selma Seçilmiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zihni Özdemir, şube müdürleri ile öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: