Silpagar: Güveninize layık olacağım

Çiftlikköy'de seçimi kazanan AKP adayı Ali Murat Silpagar, seçmenin güvenine layık olacağını belirterek tüm ilçe halkına teşekkür etti.

Bir beş yılın daha boşa geçmesini istemeyen Çiftlikköy halkı, bu kez tercihini Ak Parti den yana yaptı. Çiftlikköy'ün yeni Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar oldu.

Seçim sonuçlarını ilçe merkezinde SKM'de partililer ve çok sayıda vatandaşla birlikte takip eden Ali Murat Silpagar, seçim sonuçlarının açıklanması ve açık ara farkla seçimi kazanması sonrasında kısa bir konuşma yaptı. Silpagar, konuşmasına tüm ilçe halkına teşekkür ederek başladı. "İlçe halkımız doğru kararı vermiştir. Bizlerde onlara layık olabilmek için vargücümüzle çalışıp, söz verdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Diğer ilçelerimizde yapılan başarılı çalışmalar ve yatırımları gören Çiftlikköy'de de değişime inanan ve en önceliklisi tabi ki, Ak Parti'ye inanan bizlere güvenen halkımıza teşekkür ediyor, göreve başladığımız andan itibaren ilçemizde büyük bir değişim sürecini başlatacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Seçim sürecinde olduğu gibi seçim sonuçlarının açıklanmasında da İlçe Başkanı Ogün Şengün ve partililer, aday Ali Murat Silpagar'ı bir an olsun yalnız bırakmadı.

İlçe Başkanı Ogün Şengün ise; "halkımızın tercihini Ak Parti'den yana yapması bizleri mutlu etmiştir. Başkanımız Ali Murat Silpagar ve partililerimiz ile birlikte ilçe halkımıza layık olma gayreti içinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Çiftlikköy, beş yıllık süreçte çok büyük bir değişime uğrayacak, yeni yatırımlar ve yapılacak çalışmalar ile çağa uygun modern bir yapıya kavuşacaktır. Halkımızın güveni bizleri son derece memnun etmiştir, tüm ilçe halkımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: