Silvan Gençlikspor Bağlar Gençlikspor’a 3-1 Mağlup Oldu

Voleybol Erkekler 3. Lig takımlarından Silvan Gençlikspor kendi saha ve seyircisi önünde Bağlar Gençlikspor’a 3-1...

Voleybol Erkekler 3. Lig takımlarından Silvan Gençlikspor kendi saha ve seyircisi önünde Bağlar Gençlikspor’a 3-1 mağlup oldu.

Voleybol Erkekler 3. Lig’de mücadele eden Siyah-Beyazlı takım Silvan Gençlikspor ligin ilk maçında Silvan Kapalı Spor Salonu'nda ağırladığı Bağlar Gençlikspor'a 3-1 yenilerek boyun eğdi. Maçta etkili olan Bağlar Gençlikspor ilk seti 25-23, ikinci seti 25-21 aldı. Maçın üçüncü setini Silvan Gençlik 25-20 alarak durumu 2-1 yaptı. Maçın son setini alan Bağlar Gençlikspor 3-1’lik galibiyetle sahadan ayrıldı.

Reklam
Reklam

Bağlar Gençlikspor Antrenörü Şaban Gültekin, zorlu bir deplasmanda galip gelmeyi başaran sporcularını kutladığını söyledi. Silvan Gençlikspor Antrenörü Pervin Hocaoğlu ise oyuncularının müsabakaya tutuk başladıklarını ve çok iyi bir oyun sergilemelerine rağmen mağlup olduklarını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: