Silvan Myo Öğrencileri Ağaç Dikti

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Belediyesi'nin başlatmış olduğu "Silvan'da dikili bir ağacın olsun" kampanyası kapsamında Meslek Yüksekokulu...

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Belediyesi'nin başlatmış olduğu "Silvan'da dikili bir ağacın olsun" kampanyası kapsamında Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri 200 adet ağaç dikti.

Silvan Belediyesi'nin başlatmış olduğu "Silvan'da dikili bir ağacın olsun" kampanyası kapsamında Gaza Tope mevkiinde Silvan MYO öğrencileri, 200 adet elder çamı dikti. Ağaç dikme çalışmasına Belediye Başkanı Fadıl Erdede, belediye meclis üyeleri ve Dicle Üniversitesi Silvan MYO öğretim üyesi Orhan Karakoyun, MYO öğrenci ve öğretmenler katıldı. Yaklaşık 4 yıldır "Silvan'da dikili bir ağacın olsun" kampanyasını sürdürdüklerini ve kampanya kapsamında şu ana kadar 70 bin ağaç dikiminin yapıldığı belirten Belediye Başkanı Erdede, "21. yüzyılda insanoğlu doğayı tahrip ede ede insanların temiz hava teneffüs edeceği yer bırakmamıştır. BDP belediyeleri olarak ekoloji ve çevreye değer veriyoruz" dedi. Erdede, ağaç dikimine katılan öğrenci ve öğretim görevlileri ile çevre duyarlılığı olan herkese teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Silvan MYO öğretim üyesi Orhan Karakoyun da, dikmiş oldukları ağaçların bakımlarını da üstlenerek öğrencilerle birlikte sürekli olarak diktikleri ağaçları kontrol edeceklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz