Silvan'da Meme Kanseri Semineri

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, Meya Kadın Merkezi ve Üniversal Hastaneler Grubu işbirliğiyle "Meme Kanseri" konulu seminer...

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, Meya Kadın Merkezi ve Üniversal Hastaneler Grubu işbirliğiyle "Meme Kanseri" konulu seminer düzenlendi.

Silvan Belediyesi'nin desteklediği seminer, belediye konferans salonunda yapıldı. Seminere Meya Kadın Merkezi çalışanları, BDP'li kadın yöneticiler, Üniversal Hastaneler Grubu doktorlarından patoloji uzmanı Dr. Alpay Çetin ve genel cerrahi uzmanı Op. Dr. Ulaş Aday ve çok sayıda bayan katıldı. Seminerde meme kanserine ilişkin sinevizyon sunumu yapıldı. Katılımcılara, Uz. Dr. Alpay Çetin ile Op. Dr. Ulaş Aday tarafından meme kanserinin belirtileri hakkında bilgi verdi. Ardından meme kanseri ile nasıl mücadele edilebileceğini dinleyicilere aktaran uzmanlar, kansere yakalanmamak için kontrollerin aksatılmaması gerektiğine vurgu yaptı.

Reklam
Reklam

Seminerin sonunda uzmanlar yanlarında getirdikleri kadın maketi ile seminere katılan kadınlara kendi kendilerini meme muayenesinin nasıl yapılacağını gösterdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: