Silvanlı Esnaftan Gençlikspor'a Destek

Diyarbakır'ın Silvan ilçe esnafından Burhan Erdede, Türkiye 3. Ligi Erkekler Voleybol liginde mücadele eden Silvan...

Diyarbakır'ın Silvan ilçe esnafından Burhan Erdede, Türkiye 3. Ligi Erkekler Voleybol liginde mücadele eden Silvan Gençliksporlu oyunculara idman montu dağıttı.

İdman montu dağıtım törenine Silvan Emniyet Müdürü Mustafa Kılıçaslan, Silvan Gençlikspor Başkanı Aslan Bakır, Genel Kaptanı İhsan Yılmaz, denetim kurulu üyesi İsmail Bingöl ve oyuncular katıldı. Silvan ilçesinde çeşitli faaliyetler sürdüren esnaf Burhan Erdede yaptığı açıklamada sporun sevgi ve kardeşlik olduğunu söyledi. Erdede, "Sporun gelişmesi ve sahip çıkılması anlamında herkesin destek vermesi gerekiyor. Silvan ilçemizin en büyük sosyal etkinliklerinden olan sporun sadece futboldan ibaret olmadığını gördük. Bugün ilçemizi üçüncü ligde temsil eden Silvan Gençlikspor yönetimini ve oyuncularını canı gönülden tebrik ediyorum. Bende bu başarılarının ardından çam sakızı çoban armağanı diye oyuncuların üşümemesi için bu idman montlarını hediye ediyorum. Umarım daha da başarılı olup, ilçemize şamopiyonlukları yaşatırlar" dedi.

Reklam
Reklam

Silvan Gençlikspor Genel Kaptanı İhsan Yılmaz ise voleybolda Diyarbakır'ın 3. ligde 2 takım tarafından temsil edildiğini söyledi. Yılmaz, "Bizim dışımızda Bağlarspor var. Yeni bir ekibiz, bir çok eksiklerimiz var. Bunlara rağmen daha başarılı olmak için elbette ki desteğe ihtiyacımız var. Kendi öz kaynaklarımızla deplasmanlara gidip geliyoruz. Malzeme eksikliklerimiz çok, umarım ki Diyarbakır halkı voleybol takımlarına sahip çıkarak destek verecektir. Silvan Gençlik Voleybol takımızda Diyarbakır'ı en güzel şekilde temsil edecektir. Değerli esnafımız Burhan Erdede'ye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: