Simav Belediye Meclisi, Eylül Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi

Simav Belediyesi Meclisi, eylül ayının ilk olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Simav Belediyesi Meclisi, eylül ayının ilk olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 10 askerin şehit eden ve 7 askeri de yaralayan eli kanlı terör örgütü kınanarak başlandı.

Belediye Yazı İşleri Müdürü Ömür Uzun'un son meclis toplantısında alınan kararları okumasıyla devam eden toplantıda, belediye kadrosunda bulunan bir mühendis kadrosunun iptal edilerek, teknisyen kadrosu açılma kararı alındı.

Toplantıda, gelecek yıl için, Simav Belediyesi tarafından organize edilecek olan "Büyük Hayır ve Toplu Sünnet Töreni"nin 11-12 Mayıs 2013, "Şairler Şöleni"nin 17-19 Mayıs 2013 ve "Geleneksel Simav Ticaret ve Eğlence Panayırı"nın da 26 Ağustos-4 Eylül 2013'te yapılması kararlaştırıldı.

Reklam
Reklam

Ayrıca, Simav Kaymakamlığı'nın ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının kullandığı jeotermal ısınma ücretlerindeki indirim isteği de komisyona sevk edildi.

Muhabir: Zekeriya Türkel / Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: