Simav Belediyesi İki Günlüğüne Bayan Meclis Üyesine Teslim Edildi

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği’nin (JKBB) Nisan ayı olağan toplantısına...

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği’nin (JKBB) Nisan ayı olağan toplantısına katılmak üzere iki günlüğüne İzmir’e gidince vekillik görevini CHP’li meclis üyesi Filiz Özlüer’e bıraktı.

Sabah saat 08.00 de makama gelen Filiz Özlüer, bürokratlarını çağırarak yatırımlar hakkında bilgi aldı. Yatırımların aksamadan yürütülmesi için bürokratlarına talimatlar veren bayan Başkan Özlüer şıklığıyla dikkat çekti. İki günlüğüne bile olsa kendisine emanet edilen Simav Belediyesini en iyi bir şekilde yönetebilmek için bürokratların kendisine her konuda yardımcı olduklarını ifade eden Özlüer, “Belediye Başkanımız Sayın Kasım Karahan belediyede çok güzel bir düzen kurmuş. İşler zaten tıkır tıkır yürüyor. Ben yine de tarafıma duyulan güveni boşa çıkarmamak maksadıyla sabah mesai başlar başlamaz bürokratlardan yatırımlarla ilgili bilgiler aldıktan sonra belediye dışına çıkarak gerekli kontrollerimi yaptım. Aksayan hiçbir şey yok” dedi.

Reklam
Reklam

Simav Belediye Başkanlığı görevini vekaleten iki günlüğüne yürüten iki kız çocuğu annesi 50 yaşındaki Filiz Özlüer’in aynı zamanda Simav Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı olduğu bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: