Simav Esnafından Kutlu Doğum Haftası'na Özel Indirim

Kütahya’nın Simav ilçesinde esnaflar Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle 02-20 Nisan tarihleri arasında sattıkları ürünlerde ve...

Kütahya’nın Simav ilçesinde esnaflar Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle 02-20 Nisan tarihleri arasında sattıkları ürünlerde ve yaptıkları işlerde indirim yapıyor.

14 – 20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası Simav’da daha bir coşkulu ve daha bir dolu dolu geçecek. İlçe Müftülüğü ve Simav Belediyesi ortaklaşa düzenlemiş oldukları programlar ve Özel Bahar Koleji öğrencilerinin yapmış olduğu şiir ve naat yarışmaları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Simav Öğretmenler Yardımlaşma Derneği'nin organizesi ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla düzenlenen 'Gül'le (SAV) Yaşamak' adlı kitap okuma yarışması gibi faaliyetlerin yanında Simavlı esnaflar da Kutlu Doğum için ürünlerinde ve hizmetlerinde indirim yapmaya başladı. Kampanya kapsamında Sayar Ocakbaşı Lokantası 02-20 Nisan tarihleri arasında özel menülerinde çok yüksek oranda indirim yaptı.

Reklam
Reklam

Hz. Muhammed (sav)’in sevgisinin kalplerde yer etmesi için sürekli konunun gündemde olması gerektiğini vurgulayan kampanyaya katılan işletme sahibi Ali Sayar, “Yıllarca peygamber sevgisini insanlarımıza unutturdular. İnsanlar Allah katında hiçbir değeri olmayan şahsiyetleri kendine örnek aldı. İnsanlık ancak Peygamber Efendimiz'i örnek alarak huzura kavuşabilir.” dedi.

İlçe Müftülüğü ile birlikte gerçekleştirecekleri etkinliklerle Hz. Muhammed (sav)'in verdiği evrensel mesajların bir kez daha gönüllerde hissedileceğini ifade eden Simav Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şube Müdürü Mustafa Teneke ise "Böylece birbirimizi daha çok sevmek ve saymak, yardımlaşma, paylaşma gibi kamil bir insan için gerekli olan özelliklerin yaygınlaşması için Kutlu Doğum Haftası'nı bir vesile olarak alıyoruz. Gerçekleştireceğimiz pek çok aktivitelerle Simavlı hemşehrilerimizin de desteğiyle amacına uygun bir kutlamalar yapacağımıza inanıyoruz." açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: