Simav Eynal Kaplıcaları'na 250 Kişilik Modern Restoran

Kütahya Simav’da Belediye Eynal Kaplıcalarında kalan müşterilerine daha modern mekanda hizmet sunabilmek amacıyla 250 kişilik...

Kütahya Simav’da Belediye Eynal Kaplıcalarında kalan müşterilerine daha modern mekanda hizmet sunabilmek amacıyla 250 kişilik yeni bir restoran inşa etti.

Belediye Başkanı Kasım Karahan Aqua Parkın karşısındaki halka açık yeşil alan üzerinde inşa ettikleri 250 kişilik restorandan kaplıcada konaklayan müşterilerin yanı sıra yerli halkın da düğünler ve özel günlerinde yararlanabileceklerini söyledi.

Şifalı suları ile ünlü Eynal Kaplıcalarındaki yatırımların 250 kişilik restoran ile sınırlı olmadığını dile getiren Başkan Karahan Eynal Camisi karşısındaki bölgeye Butik Oteller planladıklarını bildirdi. Butik oteller ile ilgili proje çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Başkan Karahan, “Ayrıca Eynal Camii ile çevre yolu arasındaki bölüme içinde oturma alanları, anfi tiyatro ve su havuzu bulunan modern bir park yapıyoruz. Simav’ı Ege’nin incisi yapmaya kararlıyız” dedi.

Reklam
Reklam

Restoran Şefi Şahin Baybuk, “Müşterilerimiz başta olmak üzere yerli halkımıza en iyi bir şekilde yemek servisinde bulunabilmek amacıyla her biri deneyimli 7 personelimizle çok büyük bir çaba sarf ediyoruz” dedi.

Baybuk, “Yeni mekanımız yıldızlı otellerin restoranını aratmıyor. Gerek yemek çeşitlerimiz gerekse müşteriye hizmetimizle çok iddialıyız. Sabahları çorba çeşitleri, öğle ve akşam saatlerinde bol yemek çeşitleri ve ızgaralar ile müşterilerimizi memnun etmek için gayret sarf ediyoruz. Müşteriye ayrıca yemek öncesi restoranımızın ikramları da oluyor” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: