Simav Eynal Kaplıcaları'nda İndirim Günleri

Simav’da bereketli yaz sezonunun ardından fiyatlarda yüzde 30’luk indirim ile kış sezonu başlatan şifalı suları...

Simav’da bereketli yaz sezonunun ardından fiyatlarda yüzde 30’luk indirim ile kış sezonu başlatan şifalı suları ile ünlü Eynal Kaplıcaları daha ilk günden ilgi odağı oldu.

Kaplıcadaki 192 apart tarzı motelleri kapsayan yüzde 30’luk kış sezonun bugünden itibaren başladığını ve 20 Haziran 2013 tarihine kadar devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Kasım Karahan, serbest piyasa koşullarında diğer işletmelerle rekabet edebilmek amacıyla Belediye Meclisi kararıyla konaklama fiyatlarında indirime gittiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Başkan Karahan, "Ücretlerimize KDV dahildir. Daha önce günlüğü 100 lira olan jakuzili apart moteller 70 liraya, 95 lira olanlar 65 liraya, 80 lira olanlar 60 liraya, 75 lira olanlar 55 liraya, 70 lira olanlar 50 liraya, 50 ve 55 lira olan moteller de ise fiyatlarımız 35 liraya indirilmiştir" dedi.

Kış sezonuna müşterilerin daha ilk günden yoğun ilgi göstermesinin kendilerini memnun ettiğini dile getiren kaplıcanın işletme müdürü Cemil Baybuk, indirimli fiyatlardan yararlanmak isteyen çoğunluğu Uşak, Konya, Gaziantep, Kayseri, Hatay, İzmir ve Bursa’lı müşterilerin rezervasyon yaptırdıklarını söyledi. İşletmede müşteri memnuniyetini birinci planda tuttuklarını dile getiren Baybuk, “Müşterilerimize kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Gelenler şifaya kavuşarak ayrılıyor” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz