Simav İmam Hatip Ortaokulu, Il Birincisi Oldu

Simav İmam Hatip Ortaokulu, "Hazreti Muhammed" konulu İmam Hatip Ortaokulları arası bilgi yarışmasında il birincisi oldu.

Simav İmam Hatip Ortaokulu, "Hazreti Muhammed" konulu İmam Hatip Ortaokulları arası bilgi yarışmasında il birincisi oldu.

Okul Müdürü Muhammed Enes Uzun, bilgi yarışmasının Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında yapıldığını söyledi.

Uzun, okulda ön eleme yaparak yarışmada kendi okullarını temsil edecek adayları belirlediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Okulumuzu, Hafsa İkra Ersoy, Hicret Nuran Aydın, Elif Nur Balı ve Afra Nur Gören isimli öğrencilerimiz temsil etti. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz İsmail Takak gözetiminde öğrencilerimiz çalışmalarını sürdürdü. Kutlu bir haftada ilçemizi il genelinde en iyi şekilde temsil etmemiz gerektiğinin farkındaydık. Bu şekilde öğrencilerimizin motivasyonu arttırdık. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve öğrenci velilerimize çok teşekkür ederim. Bu vesile ile tüm halkımızın Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ederim."

Reklam
Reklam

Muhabir: Zekeriya Türkel / Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: