Simav Kaymakamlığı’ndan Yemen’e yardım kampanyası

Kütahya’nın Simav ilçesinde, ‘Yemen İnsanlığı Bekliyor’ yardım kampanyası kapsamında, Kaymakamlık nezaretinde 9 bin 295 TL toplanarak, Halk Bankası (AFAD) hesabına yatırıldığı bildirildi.Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim “ İçişleri Bakanlığı’na bağlı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından başlatılan ve Simav’da ilçe Kaymakamlığı tarafından yürütülen “Yemen İnsanlığı Bekliyor” yardım kampanyasına, ilçemizdeki Kamu Kurumları ve Muhtarlıklarca katkı sağlandı.

Kütahya’nın Simav ilçesinde, ‘Yemen İnsanlığı Bekliyor’ yardım kampanyası kapsamında, Kaymakamlık nezaretinde 9 bin 295 TL toplanarak, Halk Bankası (AFAD) hesabına yatırıldığı bildirildi.
Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim “ İçişleri Bakanlığı’na bağlı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından başlatılan ve Simav’da ilçe Kaymakamlığı tarafından yürütülen “Yemen İnsanlığı Bekliyor” yardım kampanyasına, ilçemizdeki Kamu Kurumları ve Muhtarlıklarca katkı sağlandı. Toplam 9 bin 295 TL nakdi yardım Halk Bankası AFAD hesabına yatırıldı” dedi. (MEİ-EFE)

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz