Simav Müftüsü İkiz’e Veda İftarı

Kırklareli Müftü Yardımcılığına atanan Kütahya Simav Müftüsü Şükrü İkiz için Diyanet Sen Simav Temsilciliği Yatılı...

Kırklareli Müftü Yardımcılığına atanan Kütahya Simav Müftüsü Şükrü İkiz için Diyanet Sen Simav Temsilciliği Yatılı Kız Kuran Kursunda hem iftar hem de veda yemeği verdi.

6 yıldır birlikte olduğu mesai arkadaşları ile vedalaşan Müftü İkiz gözyaşlarını tutamadı. 6 yıllık görev sürecinde çok iyi ilişkiler içerisinde bulunduğu mesai arkadaşlarını çok özleyeceğini ifade eden Müftü İkiz, “Simav’ı da Simavlıları da unutmam mümkün değil. Birlik ve beraberlik ruhu ile el ele vererek Simav’da şu anda hem veda hem de iftar yemeğini yediğimiz 5 yıldızlı otel konforundaki yatılı kız kuran kursunu kazandırdık. Bu eser tamamen siz değerli mesai arkadaşlarımın, hayırsever simav halkının eseridir” dedi.

Reklam
Reklam

Diyanet Sen Simav Temsilcisi Raşit Uyar, “Simav’da bu güne kadar görev yapan müftülerimiz ilçemizden hep geçirdikleri soruşturmalar sonucu buruk ayrılmak zorunda kaldı. İlk kez kendi isteği dışında tayini çıkan bir müftümüze gönül rahatlığı içerisinde veda yemeği düzenlemenin onurunu yaşıyoruz. Mesai arkadaşları olarak bizler ve ayrıca Simav halkı sıcak ve samimi kişiliği nedeniyle kendisini çok sevmiştik Tayini bizi üzdü. Ancak Simav İlçe Müftülüğünden Kırklareli gibi büyük bir İl’e Müftü Yardımcısı olarak terfien tayini bizi teselli ediyor. Kendisine, ailesine yeni görevinde ve yaşamlarında başarılar temenni ediyoruz” dedi.

Simav Müftüsü Şükrü İkiz için düzenlenen iftar ve veda yemeği törenine Kütahya’nın Pazarlar İlçe Müftüsü Kadir Ünal, bazı daire müdürleri ve 130 dolayında din görevlisi katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: