Simav Musiki Derneğinden Bahar Konseri

Kütahya Simav'da vatandaşların desteğiyle oluşan Musiki Derneği, yılın ilk konserinde müzikseverleri coşturdu. Müzik Öğretmeni Volkan...

Kütahya Simav'da vatandaşların desteğiyle oluşan Musiki Derneği, yılın ilk konserinde müzikseverleri coşturdu. Müzik Öğretmeni Volkan Aydın yönetiminde bürokrat, eczacı, öğretmen, doktor, mühendis ve ev hanımlarından oluşan 32 kişilik koro dün akşam saat 20.30'da Belediye Meydanında müzikseverlerin karşısına çıktı.

Sahnede kaldığı 3 saat boyunca Türk Sanat ve Türk Halk Müziğinin seçkin eserleriyle halkı coşturan Simav Musiki Derneğine açık havada meydanı dolduran protokol ve davetliler de eşlik etti.

Reklam
Reklam

Simav Musiki Derneği Başkanı Doğan Eren, amaçlarının ilçenin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak ve vatandaşlarla bütünleşmek olduğunu bildirdi.

Davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Doğan Eren, bu tür sosyal ve kültürel etkinlere devam edeceklerini ve kendilerine destek sağlayan Belediye Başkanı Kasım Karahan başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla vatandaşlara ve müzikseverlere gönülden teşekkür etti. Doğan daha sonra medeni cesaretlerinden dolayı koro üyelerini tek tek tebrik etti, teşekkür belgesi takdim etti.

Konser sonrası MHP Simav İlçe Başkanı İsmail Karaağaç, kendilerine felekten bir gece yaşatan koro üyelerini tebrik ederek çiçek takdim etti.

Belediye Başkanı Kasım Karahan, ilçesinin ilçesinde meydana gelen 5.9'luk depremden etkilenen Simav halkının ihtiyaç duyduğu morali Simav Musiki Derneği korusunun sunduğu muhteşem konser ile karşıladığını bildirdi. Karahan, "Deprem ve depreme karşı alınacak önlemlerin konuşulduğu konferans ve toplantılar kadar halkımızın moral açısından bu tür etkinliklere de ihtiyacı var. Bunu sağlayan Simav Musiki Derneği yönetimi ve üyelerine teşekkür ederim, Ayrıca 12-13 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Büyük Hayır ve Toplu Sünnet Töreni hazırlıklarımız da devam ediyor.Bu etkinlikler kapsamında bir konferansımız ve hayır yemeği ikramımız olacak" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz