Simav Panayırı Için Yer Kiralama Ihalesi Yapıldı

Simav Belediyesi'nce geleneksel olarak düzenlenen Simav Panayırı için yer kiralama ihalesi yapıldı.

Simav Belediyesi'nce geleneksel olarak düzenlenen Simav Panayırı için yer kiralama ihalesi yapıldı.

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Belediye Yeni Düğün Salonu'nda düzenlenen ihale öncesi yaptığı açıklamada, 27 Ağustos-5 Eylül tarihlerinde 10 gün süreyle açık kalacak panayır için 27 Ağustos'ta açılış töreni gerçekleştirileceğini bildirdi.

Geçen yıl 19 Mayıs'taki deprem nedeniyle panayır alanına çadırlar kurulduğu için organizasyona bir yıl ara verildiğini belirten Karahan, "Simav Belediyesi olarak hem halkımız hem de panayır esnafı için yeni projeleri hayata geçiriyoruz. Panayır alanını halkımız için yılın 365 günü kullanılabilecek hale getireceğiz. Esnafımız için de bu alanda kalıcı düzene geçilecek" dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra, 6 çay bahçesi yanında 14'er metrekareden oluşan 477 iş yerinin 10 günlük süreyle kiralanmasına yönelik ihaleye geçildi.

Komisyon başkanlığını Karahan'ın yaptığı ihalede esnaf, kiralama bedellerinin yüzde 10'u oranında Simav'daki spor kulüplerine bağışta bulunmayı taahhüt etti.

Muhabir: Zekeriya Türkel / Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: