Simav Sydv'den 870 Kişiye Ramazan Yardımı

Kütahya’nın Simav Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Ramazan ayı münasebetiyle yoksula yapacağı yardımları...

Kütahya’nın Simav Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Ramazan ayı münasebetiyle yoksula yapacağı yardımları hızlandırdı.

Vakıf Başkanı Kaymakam Yüksel Ünal, ilçe merkeziyle köy ve beldelerinde önceden tespit ettikleri 870 kişinin banka hesaplarına 100’er lira yatıracaklarını söyledi. Yoksula yapılacak Ramazan yardımları ile ilgili gazetecilere bilgi veren Kaymakam Ünal, 670 kişinin hesabına bugün 100’er liralık ramazan yardımlarının yatırıldığını, diğer 200 kişinin hesaplarına ise paraların önümüzdeki pazartesi günü yatırılacağını söyledi. Hesaplarına para yatırdıkları yoksul vatandaşlara tebligat yaptıklarına vurgu yapan Kaymakam Ünal, “Tebligatı alan vatandaşımız kimlikleriyle birlikte Vakıfbank Simav Şubesi'ne uğradıkları takdirde Ramazan yardımlarını alabilirler” dedi.

Reklam
Reklam

Ramazan ayı dolayısıyla bu yıl yoksula yaptıkları yardım tutarının 87 bin TL olduğunu ifade eden Kaymakam Ünal, “Vakfımız yoksulun daima yanındadır. Bu tür yardımlarımız devam edecek” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: