Simav'da "Anne Oteli" Uygulaması

Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'nde bu ayın başında başlatılan "Anne Oteli" uygulamasının ismi 2 Şubat'ta doğum sırasında hayatını

Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'nde bu ayın başında başlatılan "Anne Oteli" uygulamasının ismi 2 Şubat'ta doğum sırasında hayatını kaybeden hastane personeli Gizem Yavuz'un adı verilerek değiştirildi.

Hastane Başhekimi Dr. Mesut Karaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uygulamanın isminin "Gizem Yavuz Anne Oteli" olarak değiştirildiğini söyledi.

Karaca, Gizem Yavuz'un bu ayın başında hastanede doğum yaptığı sırada hayatını kaybettiğini hatırlatarak, "Hastane moral terapistimizin başlattığı 'Anne Oteli' uygulamasının ismini yönetim olarak bu yönde değiştirmeyi uygun gördük. Daha sonra bu teklifimizi Kütahya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mithat Ekici'ye sunarak, onaylattık. Bu uygulamanın mimarı Mehmet Ali Kiraz ve Genel Sekreterimiz Mithat Ekici'ye teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Zekeriya Türkel / Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: