Simav’da Bayram Öncesi Mezarlıklarda Temizlik Çalışması

Kütahya Simav’da Belediye vatandaşların Kurban Bayramında rahat bir ziyaret gerçekleştirebilmeleri için mezarlıklarda temizlik çalışması başlattı.Belediye...

Kütahya Simav’da Belediye vatandaşların Kurban Bayramında rahat bir ziyaret gerçekleştirebilmeleri için mezarlıklarda temizlik çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Kasım Karahan, Zabıta Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler şubesinin işbirliği ile ilçe genelindeki 4 mezarlıktaki temizlik çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Çalışmalarla vatandaşların mezarlıklarda dini vecibelerini daha rahat ve temiz bir ortamda yerine getirmelerinin hedeflendiğini dile getiren Başkan Karahan, “Amacımız çalışmalarımızla insanlarımızı mutlu etmektir. Hemşerilerimizin Kurban Bayramında mezarlıklarını ziyarete geldiklerinde değerli varlıklarının yattığı yeri temiz görmeleri onların en doğal hakkı diye düşünüyoruz. Sonbahar döneminde olduğumuz için mezarlıklarımızdaki otlar sararmış durumda. Bir yandan sararmış otları temizlerken bir yandan da genel temizliklerini gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız mübarek Kurban Bayramında mezarlıklarını gönül rahatlığı ile ziyaret edebilirler” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: