Simav’da Bilboard Dönemi

Kütahya Simav görüntü kirliliği oluşturan ilan ve reklam sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen Belediye, ilçenin üç...

Kütahya Simav görüntü kirliliği oluşturan ilan ve reklam sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen Belediye, ilçenin üç ayrı noktasına yeni nesil billboardlar yerleştirdi.

Belediye Başkanı Kasım Karahan hayata geçirdikleri billboard çalışması ile İç Ege’nin termal turizmde söz sahibi Simav’ı çevre ve görüntü kirliliğine yol açan reklam ve tanıtım levhalarından kurtardıklarını söyledi.

Simav şehir merkezinde iki, Eynal Kaplıcalarında tek olmak üzere üç ayrı noktaya monte ettikleri billboardlara talep eden herkesin bundan sonra reklam verebileceğini ifade eden Başkan Karahan, “Esnaf yeni nesil billboard reklamı çok sevdi. Monte eder etmez reklamlar arka arkaya gelmeye başladı. Bu hususta yaptığımız çalışma hem vatandaşı hem de reklam vermek isteyen esnafı memnun etti. Teşekkür alıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Her geçen gün büyüyüp güzelleşmeye doğru yön alan Simav’da böylesi bir çalışmanın bir ihtiyaç haline geldiğini belirten Başkan Karahan, hayata geçirdikleri bu çalışmayla birlikte ilçeye ayrı bir estetik kazandırmanın yanı sıra, esnafın reklamda hedefine ulaşması için teknoloji kullanmasını sağladıklarını kaydetti.

Simav’ı sahip olduğu termal kaplıcaları ve doğal güzellikleri yüzünden her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiğine vurgu yapan Başkan Karahan, “Simav kabuk değiştiriyor. Eski tabela ve reklam türleri Simav’ı çirkin gösteriyordu. Hemşerilerimin yanı sıra turistlerde en çok görüntü kirliliğinden şikayet ediyorlardı. Şehrimizi bu tabela ve reklam kirliğinden kurtardık. Bunun yanında belediyemizin yaptığı ve yapacağı çalışmalar da billboardlar aracılığı ile halkımıza yansıtmayı planlıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: