Simav’da İhl’ye Yoğun İlgi

İmam-Hatip Liselerinin önünde büyük bir engel olan katsayı adaletsizliğinin kaldırılmasıyla kayıt başvurularında büyük bir artış...

İmam-Hatip Liselerinin önünde büyük bir engel olan katsayı adaletsizliğinin kaldırılmasıyla kayıt başvurularında büyük bir artış yaşanıyor.

Kütahya Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, ilçede öğrenci ve velilerin İmam Hatip’in orta ve lise bölümüne yoğun talebin devam ettiğini söyledi.

Kaymakam Ünal ilçede faaliyet gösteren İmam Hatip Ortaokulu ve lisesine yeni dönemde toplam 310 öğrencinin kayıt yaptırdığını bildirdi.

Kaymakam Ünal, “İmam Hatip Lisemize yeni dönemde 90 öğrenci, Düz İmam Hatip Lisesine 120, Açık İmam Hatip Lisesine 20, İmam Hatip Ortaokuluna da 80 öğrenci kayıt yaptırdı“ dedi.

Reklam
Reklam

Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Güre, okulu bu yıl bitiren 87 öğrenciden 22’sinin Türkiye’de eğitim veren üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleşmesinin onurunu yaşadıklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: