Simav'da sirk gösterisi

Simav Belediyesi'nin davetlisi olarak ilçeye gelen Safari Sirki tarafından gösteri sunuldu.

Simav Belediyesi'nin davetlisi olarak ilçeye gelen Safari Sirki tarafından gösteri sunuldu.

Dört Eylül Otoparkı'nda kurulan büyük çadırda, Ege Bölgesi turnesi kapsamında 9 ülkeden 35 kişilik ekip tarafından gösteri yapıldı.

Kaymakam Yüksel Ünal, gösteri sonunda yaptığı konuşmada, organizasyona ev sahipliği yaptıkları için çok mutlu olduklarını ve ilçe halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, "Bu tür organizasyonları devam ettireceğiz" dedi.

Safari Sanat Gösteri Merkezi sorumlularından İsmail Hakkı Yağcızeybek de gösteride trapezciler, yer ve hava akrobatlarıyla jonglörlerin yer aldığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Sirk gösterilerinin çocuklar için yararlı olduğunu belirten Yağcızeybek, şöyle konuştu:

"Tarihimizin derinliklerine kadar uzanan bu gösteri kültürü özellikle çocuklarımız için çok faydalı. Burada bire bir sanatçı arkadaşlarımızı görerek, hissederek o heyecana ortak oluyorlar. Ayrıca ailelerin sosyal olarak belli bir aktivitede birlikte olmaları bakımından da son derece önemli. Gittiğimiz her il ve ilçede çocukların anne ve babalarıyla birlikte bu heyecanı ve sevinci yaşadıklarını görüyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor" dedi.

Yağcızeybek, ekibinin 25-26 Nisan'da Tavşanlı'da otogar yanında kurulacak çadırda sahne alacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: