Simav'da Trafik Denetimleri Artırıldı

Simav ilçesinde son günlerde meydana gelen trafik kazaları nedeniyle polisin motosiklet sürücülerine yönelik denetimleri artırıldı.

Simav ilçesinde son günlerde meydana gelen trafik kazaları nedeniyle polisin motosiklet sürücülerine yönelik denetimleri artırıldı.

Şehit Rahmi Dana Polis Merkezi'nde görevli trafikten sorumlu Emniyet Amiri Tayyar Arıkan, AA muhabirine, kentte son 44 günde motosikletlerin karıştığı 13 trafik kazasında iki kişinin öldüğünü ve 5 kişinin yaralandığını söyledi.

Son günlerde motosikletlerin karıştığı kazaların artması nedeniyle trafik denetimlerinin sıklaştırıldığını belirten Arıkan, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Denetimler sırasında ehliyetsiz, plakasız, sigortasız ve kasksız sürücülere çeşitli para cezaları uyguladık. Sürücüleri kurallara uymayan motosikletler de trafikten men edildi. Mübarek ramazan ayında can güvenliğinizi riske atmayın. Amacımız, anne ve babaların evlat acısı yaşamalarının önüne geçmek. Anne ve babalardan ricamız; çocuklarının ehliyetsiz ve tedbirsiz motosiklet kullanmalarına izin vermemeleridir."

Muhabir: Zekeriya Türkel / Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: